Редактор: e-mail: Кадър: БТВПолитическият анализатор Георги Харизанов коментира актуалната ситуация в държавата.

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВПолитическият анализатор Георги Харизанов коментира актуалната ситуация в държавата.
Коментари Харесай

Харизанов: Нинова опитва да отмъсти на Радев. Христо Иванов е малък да коментира Борисов

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Политическият анализатор Георги Харизанов разяснява настоящата обстановка в страната. Той бе посетител в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Едва ли някой би бил тъжен, че Народното събрание отива към своя свършек. По-скоро няма да успее да се свърши нещо свястно. Корнелия Нинова пробва да отмъсти на Румен Радев. Обидена не знам дали му е, само че надали е възхитена,че слубежното държавно управление стартира леко да прераства в политически план под крилото на Радев и няколко доста влюбени в последно време в него медии ", сподели той.

Харизанов показа, че знае за скрито провеждани срещи. " Теорията за президентска партия, лидерирана от служебни министри и подкрепяна в организационната й част от служебния министър председател, не е лишена от въздействие. Провеждани са такива срещи, първичният възторг леко е охладен, само че да речем, че има съществени досега планове и кокретни дейности в тази посока, от които надали госпожа Нинова е останала очарована, защото това най-вече въздейства на нея и на партията на Слави Трифонов. На идните предварителни избори няма да се отрази, липсва софтуерно време, само че понататък ще се отрази съществено в политическия център, в средите на негласуващите, на отвратените от политическата обстановка сега ", изясни анализаторът.

" Не съществува вид ГЕРБ без Бойко Борисов. За разлика от Христо Иванов, Борисов не желае половината му партия да го смени с някой по-симпатичен и по-готин от него. За разлика от Христов Иванов, Борисов е посочил, че може да ръководи. За разлика от Христо Иванов, Борисов е посочил, че може да прави обединения, политически партньорства, които да водят до сполучливо ръководство на страната. В политическо отношение Христо Иванов е прекомерно дребен, с цел да чертае бъдещето в политиката на Борисов. Когато на някой си казвал " шефе ", не ти е удобно след това да седнеш да приказваш като еднакъв с еднакъв с него ", приключи Харизанов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР